Rólunk:

Egészségvédő funkcionális  élelmiszerek.

  • Egészségvédő, betegségek megelőzését szolgáló funkcionális élelmiszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozunk.

Csíráztatott gabona és egyéb magvakat  használunk a egészségvédő, funkcionális  élelmiszerek előállítására.

  • Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a magvak csíráztatása segítségével előállított élelmiszerek stabilitásának megőrzésére. Kutató fejlesztő tevékenységet folytatunk a csírázó magvakban történő élettani folyamatok megismerésére. A csírázás segítségével jelentősen lehet csökkenteni a nyugalmi állapotban levő magvakban felhalmozódó un. anti-nutitív, tápanyagfelvételt gátló hatóanyagokat. Így funkcionális csíra élelmiszert állítunk elő.

Kutatási irányaink az egészségvédő, funkcionális élelmiszerek fejlesztésére.

  • Kutatásaink célja, hogy a csírázás segítségével olyan változtatásokat tudjunk elérni, amelyek biztosítják, hogy a magvakban a számunkra fontos hatóanyagok ne bomoljanak le és a csírázás során a termékekben megőrizzük az ember számára fontos antioxidánsokat, továbbá a csírázás folyamatához természetesen tartozó oxidációs folyamatok minél kevesebb kárt tegyenek a magvak hatóanyagaiban. Törekszünk arra, hogy az olyan folyamatokat is elősegítsük, amikor az ember számára hasznos specifikus hatóanyagok szintézise kifejezetten a csírázás folyamatához kötöttek, mint pl. a barna rizs csírázása során felgyorsuló Gamma Amino Vajsav (GABA)
  • Kutatási és fejlesztési és termelési együttműködésünk van a HEMP SEED OIL EUROPE LTD céggel   étkezési kendermagcsíra alapú termékek fejlesztésére.
  • Megbízásos alapon szaktanácsadással foglalkozunk azokon a területeken, ahol kompetensnek érezzük magunkat.

Partnereink az egészségtudatos vásárlók, akik érdeklődnek az egészségvédő funkcionális élelmiszerek fogyasztásában.

  • Igyekszünk azoknak is ismereteket közvetíteni, akiket érdekelnek az egészségvédő, csíra lapú élelmiszerekkel elért saját és nemzetközi tudományos eredmények.
  • Funkcionális, egészségvédő termékeinket közvetlenül a fogyasztóknak és nagybani felhasználóknak egyenlőre csak a weben keresztül értékesítjük.

 http://richindagfoods.com/hirek/ceg-hirek/naja-forest-biogreen-rc-egyuttmukodes/

A kosárban: 0 termék
Összesen: 0 Ft

Kosár megtekintése »

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon nekünk!

Munkanapokon 9-17 óráig:

+36 30 569-7292

 

Szállítási feltételek: Postai utánvét Magyarország területén az árú értékétől függetlenül egységesen 1700 Ft, ami a számlához kerül csatolásra.

A honlapon meghirdetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.