Termékek

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon nekünk!

Munkanapokon 9-17 óráig:

+36 30 569-7292

 

Szállítási feltételek: Postai utánvét Magyarország területén az árú értékétől függetlenül egységesen 1700 Ft, ami a számlához kerül csatolásra.

A honlapon meghirdetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Csíráztatott kendermag olaj

2.190 Ft

Bio csíráztatott kendermag olaj 250 ml

Hidegen sajtolt saláta olaj.

A kender hagyományos csíráztatása során megnövekszik az oxidatív szabad gyökök mennyisége, amelynek következtében a csírázott magból kivont olaj könnyen megavasodhat. Ennek elkerülésére a csíráztatás során a szabad gyökök minimalizálására törekedtünk, így kender olajunk hosszú ideig alacsony peroxid szinten tartható és tárolható. 

Omega-3 zsírsavban gazdag, igen magas E vitamin tartalommal. A kender csíráztatásának következtében az olaj legalább 15%-a digliceridekké (DAG) alakul. Az omega-3 elősegíti a vér normális koleszterin szintjének kialakulását. Magas γ-linolénsav tartalmú. Az E vitamin, mint antioxidáns megakadályozza a szabad gyökök kialakulását és leköti a meglevő oxidatív szabad gyököket. Diglicerid tartalma  segíti az olaj felszívódását és energia tartalmának hasznosulását, de a digliceridek nem épülnek be a zsírszövetekbe, energiaként hasznosúl a szervezetben.

Fénymentes hűvös helyen tárolandó.

Felbontás után hűtőben tárolandó.

Termékeink kedvező árszintje annak köszönhető, hogy a termékeket magunk fejlesztjük, és családi vállalkozásban saját magunk állítjuk elő. Áraink lehetővé teszik. hogy mindenki által elérhető, széles körben fogyasztható mindennapos termékek legyenek.

I I I I I I