Termékek

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon nekünk!

Munkanapokon 9-17 óráig:

+36 30 569-7292

 

Szállítási feltételek: Postai utánvét Magyarország területén az árú értékétől függetlenül egységesen 1700 Ft, ami a számlához kerül csatolásra.

A honlapon meghirdetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

HU-GI Fermentált köles

1.190 Ft

Bio, fermentált, csíráztatott köles liszt

Immunerősítő funkcionális élelmiszer, Fermentált termék.

Tartalom: 250 g (10 adag). 25 g/adag

A terméket Bifidobacterium bifidum és Lactobacillus sp. törzsek keverékével fermentáltuk. A csíráztatás és fermentálás során a kölesben jelen levő fitinsavak teljesen lebomlanak. Így a termék elősegíti a fémionok könnyű felszivódását. Oligoszacharidok és rezisztens keményítők szabadulnak fel. A köles a hagyományok szerint támogatja szép bőr, köröm, haj megörzését.

Miért javasoljuk?

A szelén, cink és réz támogatja az immunrendszer normális működését, valamint az anti-oxidációs hatásuk következtében védelmet nyújtanak a DNS-ek, fehérjék és lipidek oxidációs károsodásával szemben. DNS védelem. A szelén, cink és a réz segíti a haj és köröm normális állapotának fenntartását. A szelén segíti a normális pajzsmirigy funkció és a normális spermaképződés fenntartását. A cink támogatja a gondolkodó képesség, a vérszérum tesztoszteron szintjének, valamint a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását.

Hogyan használjuk?

Felbontás után javasoljuk, hogy a doboz tartalmát 30 napon belül fogyassza el. Egy adag kivétele után minden esetben zárja vissza a dobozt és hűvös száraz helyen tárolja. Az adagokat 1,5-2,0 dl hideg vízbe, teába, gyümölcslébe, tejbe vagy joghurtba adagolva használhatja fel. Amennyiben több adag elfogyasztására kerül sor, gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről is. Gluténmentes, laktózmentes, tartósítószer mentes. Mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Kft, HU-ÖKO-01.

Nettó súly: 250 g. Származási hely: Magyarország.

Bontatlan dobozban a termék szavatossági ideje: 12 hónap.

Termékeink kedvező árszintje annak köszönhető, hogy a termékeket magunk fejlesztjük, és családi vállalkozásban saját magunk állítjuk elő. Áraink lehetővé teszik. hogy mindenki által elérhető, széles körben fogyasztható mindennapos termékek legyenek.

I I I I