Termékek

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon nekünk!

Munkanapokon 9-17 óráig:

+36 30 569-7292

 

Szállítási feltételek: Postai utánvét Magyarország területén az árú értékétől függetlenül egységesen 1700 Ft, ami a számlához kerül csatolásra.

A honlapon meghirdetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Linaxos

1.190 Ft

Fermentált ropogós lencsíra (egész mag),
Immunerősítő funcionális élelmiszer.

Összetétel: Csíráztatott, fermentált len, stabilizált rizskorpa, cukor

Tartalom: 170 g (10 adag)

Lactobacillus casei-vel fermentált és arabinoxylan oligoszacharidot is tartalmaz. Organikus szelénben gazdag, organikus cink és réz forrás. Omega-3 zsírsavban gazdag. SDG-lignant tartalmaz.

Egy új terméket és a lenmagot beborító nyálka anyag jelentében történő csíráztatási módszert fejlesztettünk ki.

Az új technika alkalmazása során a lenmag felületén levő nyálka anyagot – in-situ  – közvetlenűl a mag felületén, annak eltávolítása nélkűl bontjuk le és alakítjuk át. Ehhez kémiai eljárást és enzimatikus fermentációt alkalmazunk. A kezelés következtében a lenmagot borító nyalkát, – amely összetett szerkezetű hosszú polysaccharid láncból áll – egyszerű cukrokká és különböző méretű (30-50 cukor molekulából álló) oligosaccharidokra depolimerizáljuk,. Ez az eljárás (a depolimerizáció és csíráztatás) lehetővé teszi, hogy a cyanoglükozidokat is eltávolítsuk a lenmagról. A lebontott nagy molekulájú polysaccharidok kisebb darabokra törnek amelyekben az arabino-xylan van túlsúlyban és un. arabino-xylan oligo-saccharidok keletkeznek( AXOS). Ezek az oligo-saccharidok táplálni tudják a hasznos bélbaktériumokat, mint pl. a Bifidobacterium és Lactobacillus fajokat és törzseket.. Ezek a biokémiai úton átalakított saccharidok a lenmagból készült terméken maradnak és fokozzák annak tápanyag értékét.

A szelén, a cink és a réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a sejtek DNS, fehérje és lipid tartalmának oxidációs károsodásának megelőzéséhez. A szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéshez. A cink hozzájárul a normális szellemi működés fenntartásához. A cink részt vesz a normális sav-bázis egyensúly fenntartásában. Az omega-3 zsírsav hozzájárul a vér normális koleszterin szintjének fenntartásához.

Felhasználási javaslat: A doboz 10 adagot tartalmaz. A doboz felnyitását követően a terméket ajánlatos 30 napon belül elfogyasztani és minden adag kivétele után a dobozt gondosan visszazárni. Száraz hűvös helyen tárolandó! Közvetlenül snack-ként is fogyasztható, vagy yoghurtba, főzelékekbe keverve különleges élményt nyújt ropogós állagával. Gluténmentes, laktózmentes, tartósítószer mentes. Mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Nettó súly: 170 g.

Származási hely: EU.

Bontatlan dobozban a termék szavatossági ideje: 18 hónap.

Minőségét megőrzi: (év, hónap, nap)

Termékeink kedvező árszintje annak köszönhető, hogy a termékeket magunk fejlesztjük, és családi vállalkozásban saját magunk állítjuk elő. Áraink lehetővé teszik. hogy mindenki által elérhető, széles körben fogyasztható mindennapos termékek legyenek.

I I I I I I I I I I I