Termékek

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon nekünk!

Munkanapokon 9-17 óráig:

+36 30 569-7292

 

Szállítási feltételek: Postai utánvét Magyarország területén az árú értékétől függetlenül egységesen 1700 Ft, ami a számlához kerül csatolásra.

A honlapon meghirdetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Immuno-Sproutein

2.690 Ft

Immuno-Sproutein 

Immun erősítő sport élelmiszer 40% fehérje tartalommal

Összetétel: Csíráztatott lóbab (Vicia faba) liszt, napraforgó fehérje izolátum és csökkentett olajtartalmú lenmagliszt keveréke.

Tartalom: 500g dobozonként. 20 adag (25g/adag)

Adagonként 1×109  tke Bifidobacterium bifidum  élő baktériumot tartalmaz. Fructan oligoszacharidot tartalmaz. Organikus szelénben gazdag, organikus cink és réz forrás. Omega-3 zsírsav forrás. Fehérjékben gazdag, az energia tartalom 50%-a származik a fehérjéből, zsírszegény, rostban gazdag, sószegény termék. SDG-lignant tartalmaz. A csírázás során a lóbab tápértéke növekszik azáltal, hogy az óriás molekulák lebomlanak, kisebb oligoszacharidok és rezisztens keményítők szabadulnak fel. Csírázáskor a lóbabban levő tápanyagfelvételt gátló, anti-nutritiv anyagok, mint pl. a fitinsavak jelentős mértékben lebomlanak, ezáltal lehetővé teszik a tápanyagok mikroelem tartalmának felvételét.

Miért javasoljuk?

A szelén, a cink és a réz támogatja az immunrendszer normális működését, valamint az anti-oxidációs hatásuk következtében védelmet nyújtanak a DNS-ek, fehérjék és lipidek oxidációs károsodásával szemben. A szelén, cink és a réz segíti a haj és köröm normális állapotának fenntartását. A szelén segíti a normális pajzsmirigy funkció és a normális spermaképződés fenntartását. A cink támogatja a gondolkodó képesség, a vérszérum tesztoszteron szintjének, valamint a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a normál koleszterin szint fenntartásához.

Hogyan használjuk?

A doboz 20 adagot tartalmaz. Felbontás után javasoljuk, hogy a doboz tartalmát 30 napon belül fogyassza el. Egy adag kivétele után minden esetben zárja vissza a dobozt és hűvös száraz helyen tárolja. Az adagokat 1,5-2,0 dl hideg vízbe, teába, gyümölcslébe, tejbe vagy joghurtba adagolva használhatja fel. Amennyiben több adag elfogyasztására kerül sor, gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről is. Glutén, laktóz és tartósítószer mentes. Mesterséges színezéket és hozzáadott cukrot nem tartalmaz . Természetes édesítőszert (Steviol Rab A) tartalmaz.

Nettó súly: 500 g. Származási hely: Magyarország.

Bontatlan dobozban a termék szavatossági ideje: 12 hónap.

Termékeink kedvező árszintje annak köszönhető, hogy a termékeket magunk fejlesztjük, és családi vállalkozásban saját magunk állítjuk elő. Áraink lehetővé teszik. hogy mindenki által elérhető, széles körben fogyasztható mindennapos termékek legyenek.

I I I I I I I I I