Termékek

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon nekünk!

Munkanapokon 9-17 óráig:

+36 30 569-7292

 

Szállítási feltételek: Postai utánvét Magyarország területén az árú értékétől függetlenül egységesen 1700 Ft, ami a számlához kerül csatolásra.

A honlapon meghirdetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Power Pack hydro

300.000 Ft

Power Pack és töltéskiodó

Power Pack és töltés kioltó

A Power Pack termékek vásárlása, mivel nagy értéket képviselnek, nem postai utánvétellel, hanem megállapodás szerinti  banki átutalással történik. Az itt feltüntetett ár irányár, ami függ a Power Pack hydro nagyságától és annak felszereltségétől (lásd Power Pack árjegyzék)

A Power Pack-hydro egy olyan eszköz, amely teljesen a gyakorlati tapasztalatok alapján fejlődött ki. Lényegét tekintve egy rozsdamentes acélból készűlt cső vagy zártszelvény, amelyet speciális módon (nem publikus) aktivált folyadékkal töltenek fel és felbonthatatlanul lezárnak. A több éves és széles körben megfigyelt tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az eszköz az eredetileg ráfordított energiát további energia bevitel nélkül hordozni tudja. A környezetében (folyadékban, légtérben, gázban) levő ionizálható molekulák töltését megváltoztatja. Miközben ezt végzi, az eszköz nagyságától függően feltöltődik, vagy kimerül.

Földelt Power Pack-hydro

Földelt Power Pack hydro

Ezt a feltöltődést meg lehet akadályozni azzal, hogy időnként, vagy folyamatosan az eszközt ki kell sütni, ki kell oltani. Ez a gyakorlatban úgy történik, hogy a Power Pack-ot le kell földelni, vagy egy használatban levő akkumulátor negatív sarkához kell kötni. Kisebb méretű Power Pack használata esetén elegendő csupán megérinteni, mivel az ember teste képes “leföldelni” az eszközt. A biztonságos töltéskioltás érdekében ma már a Power Pack hydro eszközök töltéskioltóval (discharger) vannak ellátva.

Power Pack hydro függelékei:

A Power Pack hydro hatása nem csúpán a közvetlen környezetében érvényesülhet. Megfelelően kialakított eszköz esetében a Power Pack hydro-hoz un. függelékek kapcsolhatók. A függelékeket magas minőségű acélkábel segítségével lehet a Power Pack hydrohoz kötni. A kábel hossza elérheti a 75 métert és nagyobb méretű eszköz esetén akár 12 függelék is huzzáköthető egy Power Pack hydro eszközhöz. A függelékeket az alkalmazásnak megfelelően alakították ki. Lényeg, hogy a függelék ugyanolyan minőségű rozsdamnetes acélból készül mint maga az eszköz.

Power Pack hydro több függelékkel, kábellel állványon

Power Pack-hydro több függelékkel, kábellel állványon

A Power Pack hydro legfontosabb tapasztalati úton megismert alkalmazási területei:

  • Vízhálózatra szerelve: vízminőség javítás, vízkőképződés megakadályozása, víz ionizálása, töltés módosítása
  • Gépjárműveken, munkagépeken: fogyasztás csökkentés
  • Gázvezetéken a fogyasztó elé kötve: fogyasztás csökkentés
  • Állattenyésztésben: kénhidrogének, ammónia katalitikus, gyors lebomlása
  • Takarmány előkészítés: takarmányok ízének pozitív változtatása, takarmány hasznosulás növelése, a szükséges takarmány adagok csökkenthetősége a jobb hasznosulás miatt.

Az alkalmazási lehetőségek száma folyamatosan nő.

 

I I I I I I I I